vrijdag 20 oktober 2017

spinnetjes/bosdag

In het bos gingen we op pad om alle prentjes van heksje mimi te zoeken. We rustten ook wat uit en deden ondertussen spelletjes, gezellig hoor!kunnen we blijven staan op een omgevallen boom?


kampen bouwen! Joepie!! De kleuters vinden het super leuk! In het park van Wevelgem lukt dat ons niet want er zijn te weinig takken :)
We kwamen prenten tegen van heksje mimi, bij deze prent lag er ook een boekje. Heksje mimi toverde iedereen in slaap, dat probeerden wij ook, we zochten allemaal een toverstokje in het bos.
In de beek stond geen water maar er lagen wel kindjes in!

Wow, kunnen wij samen die omgevallen boom opheffen? Ja hoor!!


Juf had een hele grote auto mee, daar konden vele kindjes in, het was heel gezelllig maar in de terugweg al snel gesnurk :)


Onze kapstokken zijn er!!!! Normaal gezien wordt de gang ook nog geschilderd, maar dat is voor in het 2de of 3de trimester.


Ons kabouterbosWe leerden dat de spin 8 poten heeft, aan elke kant 4. Met de plasticine rolden we pootjes en kleefden er aan elke kant 4.Het begon met 1 vloerpuzzel


en na heel wat samenwerken, lagen er wel 6 naast elkaar!


"Ik maak mijn broertje beter want hij is ziek"


We maakten samen een spin, telden de poten en gaven hem de naam 'Louise'.


Mila speelde nog graag met de paddestoelen en kastanjes van vorige week. Zo snel mogelijk je paddestoel vol leggen op de stippen met kastanjes, adhd een kleurendobbelsteen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten